Ordinacijski čas

Ponedeljek: 13:00 - 19:00
Torek: 08:00 - 14:00
Sreda: 13:00 - 19:00
Četrtek: 08:00 - 14:00
Petek: 08:00 - 13:00
Estetska protetika Estetska protetika
Implantati Implantati
Beljenje zob Beljenje zob
Snemna protetika Snemna protetika

Naročanje

Telefon+386 2 745 28 41
E Mailptuj@pintaric-dentalgroup.com

Postavili smo si visoke cilje, saj lahko le tako pridemo do največje nagrade, ki je vaše zadovoljstvo in LEP NASMEH!

Bogate izkušnje, ki jih z vami delimo že več kot 20 let, nas vsak dan znova opominjajo, da smo tukaj zaradi in za vas. Naš cilj je za vas postati in ostati najboljša izbira, ko želite ali potrebujete pomoč zobozdravnika. Največja nagrada našemu kolektivu je čudovit nasmeh na obrazu zadovoljnega pacienta! Pri tem nam pomagajo vrhunska oprema in materiali, s katerimi dosegamo (tudi) najvišje standarde modernega zobozdravstva.

Brez obsežnega strokovnega znanja tega ni mogoče doseči, zato se celoten kolektiv udeležuje seminarjev in delavnic, na katerih pridobivamo znanje in vpogled v najnovejše smernice stomatologije.

Prav tako si ne dovolimo zanemariti vašega počutja, ko nas obiščete v ordinaciji. Zato boste opazili prijetno urejeno čakalnico ter prostorni in novoopremljeni ordinaciji, v katerih vas čaka prijazno osebje, ki se z veseljem trudi za vas. Ponosni smo, da se naši pacienti ne bojijo postavljati vprašanj, izraziti dvomov ali pričakovanj ter pokazati morebiten strah, saj vedo, da zanje skrbi razumevajoč kolektiv.

„Spoštuješ me, kolikor spoštuješ moj čas“, pravi stari rek. Že vrsto let z našimi pacienti vzpostavljamo spoštljiv odnos, pri čemer se držimo dogovorjenih terminov, tako da ni nepotrebnega sedenja v čakalnici. Z veseljem pa ugotavljamo, da obstaja razumevanje med pacienti v redkih primerih, ko kakšen izmed njih potrebuje minutko več v ordinaciji, saj si vsi želimo storitev, katere kakovost ne trpi zaradi časovne stiske.

V želji, da uspešno odpravimo vse vaše težave, sodelujemo s specialisti različnih področij. Tako lahko v naši ordinaciji srečate ortodonta, oralnega kirurga ter parodontologa.

Pri protetičnih storitvah smo še posebej zahtevni do sebe, saj želimo, da ste popolnoma zadovoljni s svojim novim nasmehom. V proces izbire in izdelave protetičnih izdelkov tesno vključimo zobotehnike iz zobotehničnega laboratorija, ki se nahaja v sosednji sobi. To nam omogoča izbor najboljše rešitve, ki je narejena vrhunsko, natančno in brez nepotrebnega čakanja.

Se spomnite svojega prvega obiska pri zobozdravniku? Tistega, ko ste bili še otrok? Šele ko odrastemo, se zavemo, kako pomemben je odnos zobozdravnik – otrok in da le s pravilnim pristopom rešimo otroka strahu, kar je predpogoj za kasnejše redne kontrolne obiske in s tem zdravje ustne votline. Prizadevamo si in stremimo k otroškemu smehu v naši ordinaciji.

S ponosom ugotavljamo, da smo vedno bolj uspešni pri izvajanju preventivnega programa v katerega je vključenih vedno več pacientov. Obstaja ključen dolgoročen cilj, s katerim želimo doseči, da bi bili naši pacienti zdravi in bi nas obiskovali le na kontrolnih pregledih. Zatorej, povprašajte nas, kako se pridružiti preventivnemu programu, da lahko skupaj oblikujemo najprimernejšo terapijo za vas.